מתכון סביצ'ה – דג בס

דג בס כבוש במיץ לימון ומלח עם צנונית . מתכון מנצח

ערכים תזונתיים (ל-100 גרם):
קלוריות (קק"ל) 114
חלבון (גרם) 19.5
ויטמין B12 25>
שומן (גרם) 8.9
אשלגן (מ"ג) 306
שומן רווי (גרם) 2.53
נתרן (מ"ג) 58
אומגה 3 (גרם) 1.5
ויטמין E (מ"ג) 2.54
אומגה 6 (גרם) 1.93
אבץ (מ"ג) 10.9
מתכון
700 גרם דג בס
3 כפות בצל סגול, קצוץ
3 כפות אירית
6 צנוניות
4 עגבניות שרי
3 כפיות סלרי
שן שום, קצוצה
2 כפות גבעולי סלרי, קלופים וקצוצים
1 כף מלח
מיץ מ-3 ליים (או 2 לימונים)
כף שמן זית
צרור כוסברה, קצוצה דק
אופן ההכנה:
מערבבים את הירקות הקצוצים בקערה. חותכים את הפילטים של הדג לקוביות קטנות, ומוסיפים לקערה עם הירקות. מוסיפים מיץ ליים (או מיץ לימון) ומלח, ומערבבים.. מוסיפים שמן זית, צנוניות ועגבניות שרי בלי גרינים סלרי וכוסברה קצוצה. מערבבים, מכסים ומצננים למשך 20 דקות.

מלאו את הטופס ואצור עמכם קשר בהקדם.