מתכון סלט טבולה קינואה עם גרגירי רימון , תרד ורוקט

התזונה שלנו משפיעה על אורח החיים שלנו, ואם החלטתם לשמור על אורח חיים בריא,
הרי שזה לא תמיד פשוט למצוא מתכונים שגם בריאים וגם טעימים,
בדיוק בגלל זה, אני משתפת אתכם במתכון טעים טעים, בריא ומעניין!
קבלו – סלט טבולה קינואה עם גרגירי רימון , תרד ורוקט.
רק 250 קלוריות למנה! תהנו

רכיבים

1 כוס קינואה
2 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
1 חבילת עלי רוקט
1 חבילת עלי תרד
2 כוסות גרגירי רימון
לרוטב:
1/3 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ בלסמי
1 כף דבש
2 כפות מיץ לימון סחוט
1 כף חרדל
קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

1.בישול הקינואה: יש לחמם בסיר קטן 2 כפות שמן קנולה עם כוס קינואה שטופה היטב, למשך 2 דקות ואז להוסיף 1.5 כוסות מים, להביא לרתיחה ולהעביר לאש קטנה למשך 15 דקות, כאשר הסיר מכוסה. לאחר הבישול יש להמתין עד שהקינואה תתקרר (ניתן להכין יום קודם ולשמור במקרר).
2.הרכבת הסלט: מערבבים את העלים הירוקים עם הקינואה. מעבירים את כל מרכיבי הרוטב לצנצנת עם מכסה ומנערים היטב. יוצקים את הרוטב על הסלט ומפזרים מעל את גרגירי הרימון.
בתאבון

מלאו את הטופס ואצור עמכם קשר בהקדם.